Glæd dig til

CLASSICS OG KEYNOTES

To nye begreber på programmet for 2019

Virtu Classics og Virtu Keynotes

Hvad har Asger Aamund og Morten Albæk tilfælles med cykelløb på en racerbane eller grusvejene i Mols Bjerge?

De er alle en del af Virtu Business Clubs program for 2019, og som altid kan du glæde dig til en række store oplevelser med og uden cykel.

Ét medlemskab med adgang til det hele

Fra 2019 vil der være et medlemskab – ikke mere basis og plus. Til gengæld får alle medlemmer adgang til alle de store events i de nye kategorier, Virtu Classic og Virtu Keynote. På nuværende tidspunkt er hele 11 store events klar udover de mange lokale og regionale aktiviteter, et medlemskab altid giver adgang til.

Virtu Classic – Motionscykling når det er allerbedst

Begrebet dækker over en række store cykeloplevelser. Lige fra cykling på lukkede racerbaner til Virtu Business Clubs helt egne cykelevents i Mols Bjerge, rundt om Isefjorden og Roskilde Fjord samt i forbindelse med PostNord Danmark Rundts kongeetape i Vejle. Du kan også prøve kræfter med cykelbanen i Ballerup Cykel Arena, der kort forinden danner rammen om det velkendte 6-dages løb.

Chasing Cancellara

Virtu Business Club har tradition for at invitere medlemmerne til udvalgte motionsløb, og i 2019 er dit startnummer til Chasing Cancellara en del af pakken, da vi med stolthed kan præsentere dette nyskabende motionsevent som en del af Virtu Classic programmet.

Virtu Keynote – Erhvervsrelaterede foredrag fra øverste hylde

Asger Aamund, Morten Albæk, Jens Moberg og Lars Christensen er alle blandt de mest populære foredragsholder i Danmark, og du har mulighed for at blive inspireret, udfordret og motiveret, når Virtu Business Club inviterer til foredrag i gode rammer for networking.

Tag din gæst med

Du kan som medlem benytte alle disse events til at styrke din relation til kunder, medarbejdere eller samarbejdspartnere. I 2019 har du nemlig mulighed for at købe gæstebilletter – enten enkeltvis eller som hospitalitypakker med priser helt ned til 495,- pr. billet.