Oplev PostNord Danmark Rundt

(PNDKR)

Kom helt tæt på profferne

Det er med stor glæde og spænding, at vi kan invitere medlemmer til den 29. udgave af Postnord Danmark Rundt. Rytterne på Team Waoo arbejder i disse måneder benhårdt i deres forberedelser på at angribe løbet, og hele Virtu Cycling glæder sig til at dele oplevelsen af det største danske cykelløb med jer. Som Business Club medlem giver vi dig mulighed for at deltage i to forskellige arrangementer helt gratis – i Vejle og på Frederiksberg.


En hilsen fra Bjarne Riis, medejer af Virtu Cycling:

”Postnord Danmark Rundt vil altid være et særligt løb for mig personligt, Team Waoo og Virtu Cycling. At dele oplevelsen af de bedste danske cykelryttere er stort for os. Dette er vores ’Tour de France’, hvor vi vil gøre vores ypperste for at hente gode resultater og give jer en fan- tastisk cykeloplevelse.”

Kongeetapen i Vejle 23/8

Vores event til Kongeetapen i Vejle d. 23. august, giver dig mulighed for både at cykle selv og se feltet på nærmeste hold. Dagen starter med en smuk cykeltur i området omkring Hotel Munkebjerg, hvorefter der åbnes op for Virtu Cycling // Waoo VIP-området på opløbsstrækningen i Vejle. Man er dog også velkommen til at springe cykelturen over og komme direkte til VIP-området.

Der er mulighed for at køre 2 distancer på henholdsvis 40-45km eller +60km.

Der vil være mulighed for bustransport til VIP- området.

Tilmelding til PostNord Danmark Rundt 2019 i Vejle (23. august)

VBC medlem – tilmeld dig GRATIS her

Gæstebillet til VIP-event, inkl. cykeltur kr. 795,- + moms – tilmeld dig her

 

 

afsluttende etape på Frederiksberg 25/8

Udover vores event til Kongeetapen i Vejle inviterer vi dig også med til den afgørende og afsluttende etape på Frederiksberg d. 25. august. De 10 afsluttende omgange á 6,75 km ligger altid op til et aggressivt og intenst cykelløb, som du kan følge fra nærmeste hold i VIP-området ved målstregen.

 

 

 

 

Tilmelding til PostNord Danmark Rundt 2019 på Frederiksberg (25. august)

VBC medlem – tilmeld dig GRATIS her

Gæstebillet til VIP-event kr. 750,- + moms – tilmeld dig her