Smalle og brede dæk på

Jyllandsringen

Fuld fart på netværket

Samtalerne om cykelgrej fyldte væsentlig mindre end normalt – istedet blev der talt om Koenigsegg, McLaren, Lamborghini, Ferrari, Porsche og de andre mærker, der stod linet op lige ved siden af de fyldte cykelstativer.

På årets hidtil varmeste dag var det nemlig ikke kun Virtu Business Club, der inviterede til netværk og store oplevelser. Solid Leasing havde inviteret deres kunder til at medbringe egne sportsvogne og superbiler til en såkaldt Track-day.

Mange medlemmer og gæster fra Virtu Business Club fik en tur som passager i de spektakulære sportsvogne og superbiler fra Solid Leasig og deres kunder. Alle havde desuden mulighed for at teste biler fra Bayern AutoGroup – her fik især den sporty Mini Cooper de store smil frem.

I Virtu Business Club er cykling det naturlige samlingspunkt, og denne dag var ingen undtagelse. Derfor blev der også tid til en cykeltur på de smukke landevej omkring Jyllandsringen, inden bilerne måtte vige og gøre plads til at cyklerne kunne indtage den perfekte asfalt på racerbanen. Her blev der både kørt væddeløb og jagtet personlige rekorder, men der blev også konkurreret i disciplinen “Pace-Race”, hvor det i højere grad handler om at kende sin hastighed end at kunne køre stærkt. Det gælder nemlig om at ramme en bestemt omgangstid uden brug af ur eller cykelcomputer – og her er det ikke nødvendigvis en fordel af være den stærkste, for så skal der holdes igen på kræfterne.

Café Drewsen leverede en dejlig frokost, som stod klar efter cykelturen. Med fyldte maver var deltagerne igen klar til at “sparke dæk” og prøve biler.

På sådan en dag var det tydelig, at relationerne blomstrede i de uformelle rammer med masser at samles og tale om.

Hos Virtu Business Club sætte vi en ære i at give medlemmerne mulighed for at bringe sig selv i spil og få maksimalt udbytte af medlemskabet. Derfor glæder vi os over, at flere virksomheder bød ind og var med til at gøre denne dag til noget helt specielt.

Har du en god idé til at bringe din virksomhed i spil på en måde, der både viser virksomheden frem og bidrager til en god oplevelse for Virtu Business Clubs medlemmer? Kontakt Event Manager Anders Nygaard eller den lokale Business Club Manager i dit område for at høre mere om mulighederne.

SNAPSHOTS FRA DAGEN