Netværksevent på

Cykelbanen

Gode ben i gode hænder

Der var professionel assistance, da Virtu Business Club forsøgte sig som baneryttere

Trine Schmidt træder normalt i pedalerne for Team Virtu Cykling på World Touren samt på det danske banelandshold, hvor hun er den del at banesatsningen frem mod OL i 2020. I går gjorde hun Virtu Business Club selskab på Cykelbanen i Ballerup, hvor i modsætning til størstedelen af deltagerne har cyklet mange gange før.

En anden, der har cyklet på bane før, er Jimmi Madsen. Han var i mange år en fast del af par nr. 7 i 6-dages løbene. Denne dag var han manden, der styrede løjerne og hjalp debutanterne med at overvinde den mentale barriere, der opstår ved mødet med cykelbanen, der i svingene har en hældning på 45 grader.

6-DAGES RYTTER FOR EN DAG

Under kyndig vejledning fra de to garvede baneryttere fik alle overvundet frygten og kom sikkert igang. Nu var det tid til at stifte bekendtskab med flere af banecyklingens populære discipliner som omgang på tid og scratch, inden de ca. 30 deltagere blev introduceret for disciplinen “Først til mølle”, som bedst kan beskrives som et omvendt udskilningsløb.

Til finaledisciplinen blev en derny taget i brug. Larmen og lugten ledte straks tankerne hen på 6-dagesløb, stemning og fest. Med dernyens pace blev et lille cykelløb igangsat.

ET INDBLIK I BANE- OG KVINDECYKLING

Efter strabadserne på cykelbanen, var det tid til velfortjent forplejning. Dinnr.dk leverede lækre sandwiches, og Trine Schmidt gav et spændende indblik i det professionelle liv som rytter på banelandsholdet og kvindernes World Tour. Spørgelysten var stor, og vi kom omkring emner som træningsmetoder, lønninger, præmiepenge og podieceremonier i udlandet med gamle borgmestre, der ikke kan et ord engelsk.

SNAPSHOTS FRA DAGEN