Virtu Femme åbner snart

Virtu Business Club lancerer 1. januar 2018 Virtu Femme – netværket for cyklende erhvervskvinder – som en selvstændig del af netværket.

Vi har generelt en skæv fordeling af mænd og kvinder i erhvervsnetværket, og det ønsker vi at gøre noget ved via lanceringen af Virtu Femme. Der er mange kvindelige erhvervsfolk, som cykler derude på landevejene og vi vil gerne hjælpe med at skabe koblingen mellem de store oplevelser på rammen og en masse forretningsmæssig værdi.

Virtu Femme får en egen kalender med masser af inspiration, cykling og oplevelser. For at blive medlem I Virtu Femme skal man også tegne medlemsskab I Virtu Business Club, hvorefter man frit kan deltage i alle aktiviteter og events på kalenderen; både i Virtu Femme og Virtu Business Club regi.

Virtu Femme bliver præsenteret på et Kick-off roadshow, hvor Bjarne Riis og Virtu Business Club besøger en række større byer i uge 44. Planen er, at vi starter Virtu Femme op i København og Aarhus, og så kan vi forhåbentlig udvide konceptet til alle vores lokale netværk med tiden.

Læs mere om Virtu Femme her hvor du også kan tilmelde dig til kick-off præsentationen i Aarhus og København.