Virtu Keynote blev skudt igang af

Morten Albæk

Mere end 100 medlemmer var samlet på Comwell Aarhus til Virtu Business Clubs nytårstaffel. Arrangementet var det første af årets fire Virtu Keynote events, hvor topspeakere indtager scenen for at inspirere medlemmerne og medlemmernes gæster.

Morten Albæk levede op til forventningerne og leverede et skarpt og til tider provokerende indlæg med udgangspunkt i sin seneste bog “Ét liv, Én tid, Ét menneske”. Undervejs tog han bl.a. livtag på begrebet work/life balance og udfordrede den måde, vores tid defineres.

Som opvarming til Morten Albæks foredrag var der god dialog omkring bordene, da dages gæstefacilitator, Søren Møller Kristensen fra 4Improve, lagde op til dialog med udgangspunkt i temaer fra Morten Albæks bog.

Også efter foredraget var der som altid godt gang i snakken, og der blev netværket på kryds og tværs af brancher og geografi.

Comwell er ikke uden grund et af Virtu Business Clubs foretrukne steder, når hele netværket skal samles. Endnu engang viste køkkenet sig fra sin bedste side, da der i pausen blev disket op med lækre tapas og forfriskninger.

Snapshots fra dagen