Foredrag og snigpremiere til årets

nytårstaffel

VIRTU KEYNOTE med foredrag og film

5. februar 2019

Glæd dig til en eftermiddag og aften med netværk, inspiration og eksklusiv snigpremiere.

KEYNOTE SPEAKER: JENS MOBERG

Jens Moberg har haft internationale topstillinger i både IBM og Microsoft. I dag er han bestyrelsesformand i Grundfos koncernen. Derudover har han udgivet en række bøger. Den seneste er Rettidig Omsorg, der fik 6 ud af 6 i Børsens anmeldelse.

Som altid er der fuld forplejning, og når du nu befinder dig i en biograf, er der selvfølgelig også popcorn på menuen. Efter foredraget byder vi på en let anretning.

Dagens program sluttes af med en snigpremiere på Green Book. Filmen har danske Viggo Mortensen i den ene hovedrolle og har allerede inden den danske premiere høstet priser i hobetal – det forventes endda, at der er Oscars i vente. Du kan se denne storfilm som en af de første, da den først har dansk premiere nogle uger efter denne eksklusive snigpremiere.

VIRTU KEYNOTE – GRATIS FOR MEDLEMMER

Dette er det andet af fire KEYNOTE events i 2019. Disse events er altid inkluderet i dit medlemskab.

TAG EN VEN, KOLLEGA ELLER KUNDE MED

Til dette event kan du bruge gæstebilletter. Læs mere om gæstebilletter her.

DAGENS VÆRT

Læs mere om BIG BIO Herlev her og se trailer for filmen Green Book her.

Jens Moberg er idag bestyrelsesformand i Grundfos koncernen. Tidligere har han haft internationale topstillinger hos IBM og Microsoft.

Bogen Rettidig Omsorg er Jens Mobergs seneste. Børsens anmelder gav den 6 ud af 6. Dagens foredrag tager udgangspunkt i denne bog.

Green Book har danske Viggo Mortensen i en af hovedrollerne. Filmen har fået meget fine ord med på vejen og forventes at vinde flere store priser.

Hos Big Bio er der tænkt på det hele. Glæd dig til komfort og lyd i særklasse.