Nytårstaffel 2019 med

Morten Albæk

Start netværksåret med et brag

Onsdag den 9. januar

Morten Albæk har tidligere stået i spidsen for marketingsafdelinger i Vestas og Danske Bank. Idag sidder han i bestyrelsen hos Joe & the Juice og flere andre selskaber. Derudover er han stifter af Voluntas, hvor han idag er bestyrelsesformand.

Sidst men ikke mindst er Morten Albæk filosof og forfatter. Hans seneste bog er udgangspunktet for dette foredrag. Bogen hedder Ét liv, Én tid, Ét menneske.

“Det er en illusion, at livet kan deles op i et arbejdsliv og et privatliv, og det er en sproglig manipulation, som fastholder os i en sump af meningsløshed, der i sidste ende gør os syge. Hvordan vi redder os ud af dette eksistentielle morads, giver Albæk flere bud på, men først og fremmest handler det om at kende forskel på tilfredshed, lykke og mening – og sætte sidstnævnte i centrum for tilværelsen. Det handler i sidste ende ikke om at blive tilfreds eller lykkelig, men om at skabe et meningsfuldt liv. ”

Glæd dig til en inspirerende eftermiddag med rig mulighed for networking, når medlemmer fra alle Virtu Business Clubs er inviteret til nytårstaffel i Aarhus. Dette event er ligeledes det første af fire Virtu Keynote events – netværksarrangementer hvor du kan opleve speakere fra øverste hylde. Find alle årets store events i Virtu Business Club her.

Arrangementet foregår hos Comwell Aarhus, som altid er garant for gode rammer og skøn forplejning.

VIRTU KEYNOTE. Arrangementet er gratis for alle medlemmer af Virtu Business Club.

INVITÈR EN GÆST. Du kan bruge gæstebilletter til dette event. Læs mere om gæstebilletter her.

Morten Albæk

Networking med god forplejning og netværk i Virtu Business Club