VIRTU BUSINESS CLUB

EN DEL AF VIRTU CYCLING GROUP

VIRTU Business Club er Danmarks største landsdækkende erhvervsnetværk med fokus på forretning og cykling.

Et medlemsskab åbner ikke bare op for netværksmøder, oplevelser og rejser med ligesindede forretningsfolk, men giver også din virksomhed en mulighed for at opnå eksponering og tilstedeværelse, hvor det er interessant og relevant.

Vi ønsker at skabe verdens bedste forretningsnetværk med cykling som omdrejningspunkt – intet mindre. Vi mener, at form, frirum og fællesskaber giver velvære i livet, og vi ønsker at bidrage med netop det – tilsat noget bundlinje.

Bedre fysisk og mental form.
Inspiration, glæde og unikke oplevelser.
Tætte, ligesindede relationer.
Forretning og bundlinje.

Virtu Business Club handler mere om faglig sparring, viden og relationer end om at køre stærkt og langt på cykel. Når det er sagt, er cykling vores platform og fælles interesse, så naturligvis skal vi også have vind i håret og sved på panden. Det sørger vores road captains og club managers for.

De planlægger ruterne og justerer farten, så alle medlemmer får det bedst ud af turen. Flere af dem er eksprofessionelle ryttere, så de er også leveringsdygtige i røverhistorier og træningstips.

Apropos tidligere pro-ryttere bliver der også mulighed for at møde de internationale stjerner til forskellige motiverende og spændende business club-arrangementer i løbet af året. I 2017 havde vi bl.a. arrangementer med Fabian Cancellara, Fränk Schleck og Ivan Basso.

Virtu Business Club er helt lokalt og næsten nationalt. Vi vægter udviklingen af det lokale netværk meget højt, men skaber samtidig rammerne for det nationale netværksarbejde. Desuden har vi med et nationalt udgangspunkt bedre mulighed for at tilbyde vores medlemmer større og mere spændende arrangementer. Vi er allerede mange medlemmer i Virtu Business Club, men vi ønsker at blive endnu flere i 2018. Flere ligesindede forretningsfolk med interesse for motionscykling. Flere at rejse med, flere at inspireres af, flere at opleve med, flere at dele viden med, flere at træne med – og flere at lave forretning med.

Join the ride!

virtu cycling group

FORM, FRIRUM OG FÆLLESSKABER

Virtu Cycling Group er en koncern af cykelrelaterede brands og virksomheder med en fælles mission om at løfte danskernes livskvalitet.

Livskvalitet handler om velbefindende fysisk, mentalt og socialt, og det er netop de tre kerner i vores aktiviteter. Struktureret træning, unikke oplevelser og netværk. Vi kalder det form, frirum og fælleskaber.

 

Virtu Cycling Group driver Danmarks største erhvervs- og cykelnetværk Virtu Business Club, rejsebureauet Virtu Travel, salg af cykeltøj og -udstyr gennem Virtu Cycling Gear, den virtuelle træningsplatform Virtu Go, den stationære træningscykel VirtuPro og det toskanske cykelhotel Virtu Villa Pacini. Desuden ejer og driver Virtu Cycling Group et kontinentalhold og et World Tour-hold for kvinder. Målet er på sigt også at skabe et World Tour-hold for herrer.

Ejerkredsen i VCG er Bjarne Riis, Lars Seier og Jan Bech Andersen.

Mere information: www.virtucycling.com