Velkommen til

Open Ride i august

Vil du have en prøvetur med Danmarks største cyklende erhvervsnetværk?

Så har du chancen nu!

Det er sommer, solen skinner og Touren er lige om hjørnet.

I august måned åbner vi op for dig, som godt kan tænke dig at komme med på et netværksmøde på cyklen – vi kalder det et OPEN RIDE. Vi kører i 8 byer i Danmark, hvor vi i dag er 350 medlemmer i netværket

Du er meget velkommen til at tage en kollega, en kunde eller en ven med til en eftermiddag i cyklingen- og forretningens tegn.

For at vi kan bestille forplejning til dagen og have nok Road Captains med på turen bedes du registere dig i nedenstående formular.

Virtu Business Club er en kombination af business, networking og oplevelser på cyklen og det er bare noget andet når vi netværker ude på cyklen med en masse andre ligesindede forretningsfolk.

Vi er både mænd og kvinder, der er dem der kan køre hurtigt og os andre som måske vejer 2 kg. for meget – men det er der taget højde for når vi ruller afsted.

Det er netværk, det skal skabe værdi for dig og din forretning og så er det en mulighed for at få nye og stærke relationer.

Tilmeld dig til din netværkstur med Virtu Business Club

Jeg vil gerne deltage på Open Ride med Virtu Business Club i : (vælg i listen):
Vejle d. 7/8 Vejle d. 29/8 Midtjylland d. 9/8 Midtjylland d. 23/8 Kolding d. 21/8 Aalborg d. 8/8 Aalborg d. 14/8 Aalborg d. 14/8 Aalborg d. 22/8 Roskilde d. 1/8 Roskilde d. 23/8 Roskilde d. 28/8 København d. 2/8 København d. 22/8 København d. 30/8