Mød os til et

open ride

Er vi noget for dig?

Cykling, netværk og fællesskab.

Det er blevet forår, og sæsonen på landevejen er begyndt i  Virtu Business Club. Savner du nogle træningsmakkere, sparringspartnere, erhvervsrelationer, eller er du blot nysgerrig på, hvad det vil sige at være en del af et fællesskab på to hjul, så har du nu chancen.

På udvalgte rides i april vil der være fri mulighed for alle interesserede for at deltage. Du skal blot tilmelde dig det ride, der passer dig bedst, og så er du klar til at snøre skoene, spænde hjemlen og møde os til en uforpligtende tur i din nærmeste Virtu Business Club.

Vores rides er ca. 50 km., og du har undervejs både mulighed for at netværke og få sved på panden.

Året rundt tilbyder vi cykling, networking og udvikling til erhvervsledere og virksomheder over hele Danmark. Du bliver derfor en del af et fællesskab, der på en gang er simpelt og lokalt funderet, men som samtidigt åbner nye døre og perspektiver, samt giver dig adgang til unikke cykeloplevelser i hele landet.

Vores lokale managers er Claus Michael Møller, Michael Reihs, Rasmus Guldhammer og Thomas Riis. Dermed er Virtu Business Club, ligesom resten af Virtu Cycling, dybt forankret i professionel cykelsport.

Vi ses på landevejen!

Indtryk fra Virtu Business Club

Glæd dig til cykling, netværk, inspirerende foredrag og spændede VIP oplevelser, der bringer dig helt tæt på den professionelle cykelverden.