Mød os til et

open ride

Er vi noget for dig?

Cykling, netværk og fællesskab.

Det er blevet forår, og sæsonen på landevejen er så småt ved at begynde i  Virtu Business Club. Savner du nogle træningsmakkere, sparringspartnere, erhvervsrelationer, eller er du blot nysgerrig på, hvad det vil sige at være en del af et fællesskab på to hjul, så har du nu chancen.

På udvalgte rides i april vil der være fri mulighed for alle interesserede for at deltage. Du skal blot udfylde dine oplysninger, og så informerer vi dig om, hvornår du kan snøre skoene, spænde hjemlen og møde os til en uforpligtende tur i din nærmeste klub.

 

Året rundt tilbyder vi cykling, networking og udvikling til erhvervsledere og virksomheder over hele Danmark. Du bliver derfor en del af et fællesskab, der på en gang er simplet og lokalt funderet, men som samtidigt åbner nye døre og perspektiver.

Vores lokale managers er Brian Vandborg, Claus Michael Møller og Michael Reihs. Dermed er Virtu Business Club, ligesom resten af Virtu Cycling, dybt forankret i professionel cykelsport. Du kan derfor regne med et stærkt cykelfagligt kendskab fra vores side, der faciliterer dine muligheder for at etablere nye bekendskaber, venskaber og måske endda nye forretningsforbindelser.

Vi ses på landevejen!

OPEN RIDES

Send mig en informationsmail om hvor og hvornår i kører...