PostNord Danmark Rundt

Kongeetapen

Er du klar til Kiddesvej?

August 2019

Denne dag får du mulighed for at teste den afgørende del af ruten. Skiltningen er på plads, og få timer senere skal profferne afgøre PostNord Danmark rundts kongeetape på de samme lede bakker.

Dagen starter med kaffe og netværk på Comwell Kellers Park. Imens gøres servicebilerne klar, så der er ekstra hjul klar, hvis uheldet skulle være ude.

På cykelturen kan du vælge den af to grupper, der passer til dit tempo. Ruten er ca. 60 km. og tager os til mange af de steder på proffernes rute, der kan blive afgørende for, hvem der bliver samlet vinder af PostNord Danmark Rundt.

I EKSPROFFENS BAGHJUL

Blandt dine guider på dagen er Michael Reihs. Han er den cykelrytter, der har gennemført PostNord Danmark Rundt flest gang, og han er med garanti god for en anekdote eller to fra sine oplevelser med Danmarks største cykelløb.

Efter cykelturen klæder vi om og nyder en lækker frokost på Comwell Kellers Park, inden vi i bus kører mod Kiddesvejs og oplever stemningen, der efterhånden minder om Tour de France.

Når vinderen er fundet og hyldet, kører bussen os retur til Comwell Kellers Park, hvor vi afrunder en god dag med rig mulighed for networking og gode cykeloplevelser.

TAG DINE GÆSTER MED

Til dette event kan du som medlem bruge gæstebilletter til at give dine kunder eller samarbejdspartnere en god oplevelse. Læs mere om gæstebilletter her.

TOUR DE COMWELL

Denne dag er ligeledes første etape af Virtu Business Clubs helt eget luksus-etapeløb, Tour de Comwell. Deltagere i Tour de Comwell kan denne aften glæde sig til middag med Bjarne Riis og folk fra Virtus cykelhold, inden cykelturen dagen efter går mod Korsør. Du kan læse mere om Tour de Comwell her.

Proffernes kongeetape i PostNord Danmark Rundt

Folkefest på Kiddesvej

Gl. Kongevej: 13% på 480 meter!

Comwell Kellers Park