PostNord Danmark Rundt

Kongeetapen

Er du klar til Kiddesvej?

August 2020 ( Torsdag den 13 Aug)

Denne dag får du mulighed for at teste den afgørende del af ruten. Skiltningen er på plads, og få timer senere skal profferne afgøre PostNord Danmark rundts kongeetape på de samme lede bakker.

Dagen starter med kaffe og netværk på Hotel Munkebjerg. Imens gøres servicebilerne klar, så der er ekstra hjul, hvis uheldet skulle være ude.

På cykelturen kan du vælge den af tre grupper, der passer til dit tempo. Ruten for gruppe 1 og 2 er ca. 60 km., mens gruppe 3 kører ca. 40 km. Ruterne tager os til mange af de steder på proffernes rute, der kan blive afgørende for, hvem der bliver samlet vinder af PostNord Danmark Rundt.

I EKSPROFFENS BAGHJUL

Blandt dine guider på dagen er Michael Reihs. Han er den cykelrytter, der har gennemført PostNord Danmark Rundt flest gang, og han er med garanti god for en anekdote eller to fra sine oplevelser med Danmarks største cykelløb.

Efter cykelturen klæder vi om og nyder en forfriskning på Munkebjerg, inden vi i bus kører mod opløbsstrækning og oplever stemningen fra Virtu Cyclings eget VIP område med fuld forplejning.

Når vinderen er fundet og hyldet, kører bussen os retur til Hotel Munkebjerg, hvor vi afrunder en god dag med rig mulighed for networking og gode cykeloplevelser.

TAG DINE GÆSTER MED

Til dette event kan du som medlem bruge gæstebilletter til at give dine kunder eller samarbejdspartnere en god oplevelse. Læs mere om gæstebilletter her.

Proffernes kongeetape i PostNord Danmark Rundt

Folkefest på Kiddesvej

Gl. Kongevej: 13% på 480 meter!

Hotel Munkebjerg