Skræddersyede

Træningsforløb

Bliv klar til årets mål

med et træningsforløb, der passer til dig og din virksomhed.

Du får adgang til erfaring og kompetencer,  der kan hjælpe dig og dine kunder eller medarbejdere med at nå jeres mål – uanset om ambitionen er at kunne køre 54,6 km. til Chasing Cancellara eller at gennemføre et stort Grand Fondo i en god tid.

SAMMEN OG HVER FOR SIG 

Fællestræninger er både godt for formen og sammenholdet. Du kan også vælge at tilføje individuelle træningsplaner.

HELE ÅRET RUNDT

Formen kan opbygges eller holdes ved lige hele året rundt, og træningen kan både foregå ude på landevejen og inde i spinninglokalet.

MED ELLER UDEN TESTS

Med løbende tests kan fremgangen måles og træningen tilpasses i endnu højere grad. Med Virtu Business Club får I adgang til en række anerkendte tests, der altid udføres af eksperter på området.

Bag jeres forløb står tidligere professionelle cykelryttere, der alle ved, hvad det kræver for at nå sine målsætninger på cyklen. Forløbet sammensætter de på baggrund af deres erfaringer samt sparring med trænerne fra bl.a. Team Virtu Cycling

Her er nogle af de dygtige mennesker, du kan møde undervejs.

MICHAEL REIHS er den cykelrytter, der har gennenført PostNord Danmark Rundt flest gange, og han har samlet erfaring fra både danske og udenlandske hold i karrieren.

CLAUS MICHAEL MØLLER har gennemført hele 8 Grand Tours og har vundet en bjergetape i Vuelta a Espana, hvor han også har kørt sig til en samlet 8. plads.

DANIEL FODER kørte i mere end ti år på nogle af de bedste danske hold, inden han stifede Cycling & Performance, hvor han fitter, tester og træner både motionister og professionelle. Daniel er ligeledes sportsdirektør og træner på Team Waoo