Q&A

Der er kommet en masse spørgsmål de seneste dage så her vil vi løbende prøve at samle op på disse:

Hvornår bliver tøjet leveret, hvis vi tilmelder os nu i november?
Vores nye Sportful tøj bliver leveret i januar. Der er ca. 8 ugers leverance

Hvorfor siger webshoppen at jeg skal logge ind – jeg har aldrig fået et password?
Alle tidligere medlemmer har allerede en profil i systemet fra den gamle Riis Seier Business Club side. For at bestille et nyt medlemskab skal du  nulstille dit password og benytte dette når du bestiller dit medlemskab. Se købsprocessen for eksisterende medlemmer HER

Behøver man at bestille sin rejse når man melder sig ind?
Nej, du får en voucher tilsendt når du har bestilt dit medlemskab, og så bestiller du din rejse i en separat ordre enten bagefter eller når det passer dig. Vær opmærksom på at der er et max antal deltagere på alle rejser.

Hvad gør i hvis alle rejserne til Nice eller Lombariet bliver udsolgt?
Vi vil løbende holde øje med tilmeldingerne og få fat i flere flybilletter/hoteller, hvor der er mulighed for det. Såfremt et rejsemål er helt udsolgt (fly/hotel), vil vi naturligvis tilbyde andre destinationer. Der kommer helt sikkert et stort udvalg af netværksrejser til vores nye rejsemål i Selva på Mallorca.

Jeg har købt et Business Club medlemskab, men vil gerne have mere tøj med – kan man købe en pakke med lidt rabat?
God ide – det kan man gøre nu. Vi har samlet en pakke HER, som du kan tilvælge med rabat.

Min arbejdsgiver kan først give mig budget til at deltage i netværket fra februar 2018. Betyder det så at jeg misser den første måned?
Medlemskaberne er designet til at løbe i 12 måneder, så du misser ikke noget

Jeg er i tvivl om hvor hurtigt i kører på netværkscyklingen. Kan i specificere det en smule?
Vi kører i et tempo hvor alle skal med rundt. Dermed sagt skal man have en vis vane med at cykle i gruppe af sikkerhedsmæssige årsager. Der vil være en del intervaller, hvor folk kan køre i eget tempo og få pulsen op, og så vil vi sikre at der er fokus på at netværke. Vi har skrevet lidt mere om det HER

Hvorfor køres der i arbejdstiden?
Det er lidt forskelligt hvilke tidspunkter vi kører på i de forskellige byer. Vores helt klare udgangspunkt er dog at vores Rides er mindst lige så meget arbejde som det er fritid og hygge. Det er derfor vores Virtu Rides typisk ligger i ydertimerne på arbejdsdagen. Hvis vi lægger vores aktiviteter om aftenen og i weekenden vil det være det samme som at sige at Virtu Business Club kun er en fritidsaktivitet.