Velkommen til

Virtu Business Club Roskilde

Nu starter vi!

i Roskilde

Danmarks største og bedste netværk for erhvervsfolk med interesse for cykling kommer til dig, når Virtu Business Club i foråret 2018 åbner i Roskilde.

Hvis du er interesseret i cykling og netværk, kan Virtu Business Club Roskilde være det rigtige for dig. Som medlem får du adgang til mere end 40 arrangementer med og uden cykel, og du kan glæde dig til cykelture, inspirerende foredrag, VIP oplevelser og meget mere.

Vil du vide mere om Roskildes nye erhvervsnetværk for cykelinteresserede, kan du udfylde formularen herunder. Du er også velkommen til at melde dig ind vores facebookgruppe. Den finder du her.

FÅ MERE INFORMATION

Join the Ride!

Skræddersy dit medlemskab efter dit og din virksomheds behov.

Med et CLUB medlemskab får du mere end 40 årlige arrangementer, en tøjpakke samt adgang til Virtu Business Clubs platforme på hjemmeside og Facebook.

Et  PLUS medlemskab har blandt meget andet inkluderet en fantastisk netværks-cykelrejse til eksempelvis Nice eller Lombardiet, en stor tøjpakke med alt, hvad du har brug for samt mulighed for at invitere dine kunder med til udvalgte events. 

Lokalt forankret med regionale og nationale muligheder

Virtu Business Club Roskilde er et selvstændigt netværk med masser af lokale aktiviteter, men ud over dette får du i 2018 sæsonen også adgang til alle aktiviteter i Virtu Business Club København. Ydermere er du altid velkommen til deltage på de ugentlige cykleture i alle vores øvrige netværksbyer, hvis du er kommet langt væk hjemmefra.

Virtu Business Club

Virtu Business Club er en del af Virtu Cycling Group, som ud over Business Clubben ejer Virtu Travel, Virtu Cycling Gear, Virtu Go, Virtu Pro, Virtu Villas og naturligvis vores to cykelteams, hvor damerne kører med på World Touren