Virtu business club

Roskilde

ROSKILDE

LOKALT FORRETNINGSNETVÆRK MED NATIONALE MULIGHEDER

Virtu Business Club i Roskilde starter op pr. 1. april 2018. Gruppen kommer til at bestå af medlemmer fra både store, mellemstore og små virksomheder, og består primært af ledere og beslutningstagere, der søger faglig sparring og forretning. Det, der skal binde os sammen og skabe den gode dynamik, er vores fælles passion for networking og cykling.

I løbet af året mødes vi til cykelture, VIP arrangementer, inspirerende foredrag og meget mere.

Virtu Business Club er forretning før cykling og målet for os alle er, at det skal give en forretningsmæssig værdi at være med, og så er cyklingen, vægttabet og den ekstra velvære blot en bonus.

I sommerhalvåret vil der være ugentlige netværkscykelture. Både undervejs og efter cykelturen lægger vi vægt på at styrke relationerne. Møderne tager ca. 3 timer inkl. cykeltur, networking og forplejning.

Som medlem har du mulighed for at byde ind som vært for en netværkscykeltur, så du kan vise din virksomhed frem.

Ønsker du yderligere information om netværket i Roskilde, er du velkommen til at kontakte os på telefon 33601200 eller via formularen her.

Club Manager: Anders Nygaard

sådan kører vi i Roskilde

Vi er et forretningsnetværk - ikke en cykelklub.

Virtu Business Club er, som navnet antyder, et forretningsnetværk. Det vil også sige, at vi ikke er en cykelklub, hvor det primære fokus er struktureret træning og blodsmag i munden. Det betyder selvfølgelig ikke, at cykelaspektet er nedprioriteret – tværtimod er den en vigtig del og en fælles interesse for alle vores medlemmer.

Vi forsøger at være så rummelige som muligt, hvorfor vi på vores ugentlige Virtu Rides fra april til september kører i et tempo, hvor alle kan være med. En specifik tempoangivelse er svær at fastlægge, men hovedparten af vores medlemmer er komfortable med en fart på omkring 28 km/t, når vi ligger i en gruppe.

Vi kører også nogle få skilte- og/eller bakkespurter, så alle kan få pulsen op og få det maksimale ud af deres tid – primært på netværksdelen men samtidig med, at vi også tager højde for den del, der vedrører den fysiske aktivitet. På sigt har vi planer om at udvide de udendørs Virtu Rides med et mere specifik træningsorienteret tiltag for de medlemmer, der har ekstra behov for den del.

Kravene for at deltage i vores Virtu Rides er, at du mødes op på en landevejscykel, og at du har erfaring med at køre med andre. Derudover er cykelhjelm selvfølgelig påkrævet.

De bedste hilsner
Anders

Kurv Vare fjernet. Fortryd
  • Ingen produkter i kurven.