Virtu business club

Roskilde

ROSKILDE

LOKALT FORRETNINGSNETVÆRK MED NATIONALE MULIGHEDER

Virtu Business Club i Roskilde starter op pr. 1. april 2018. Gruppen kommer til at bestå af medlemmer fra både store, mellemstore og små virksomheder, og består primært af ledere og beslutningstagere, der søger faglig sparring og forretning. Det, der skal binde os sammen og skabe den gode dynamik, er vores fælles passion for networking og cykling.

I løbet af året mødes vi til cykelture, VIP arrangementer, inspirerende foredrag og meget mere.

Virtu Business Club er forretning før cykling og målet for os alle er, at det skal give en forretningsmæssig værdi at være med, og så er cyklingen, vægttabet og den ekstra velvære blot en bonus.

I sommerhalvåret vil der være ugentlige netværkscykelture. Både undervejs og efter cykelturen lægger vi vægt på at styrke relationerne. Møderne tager ca. 3 timer inkl. cykeltur, networking og forplejning.

Som medlem har du mulighed for at byde ind som vært for en netværkscykeltur, så du kan vise din virksomhed frem.

Ønsker du yderligere information om netværket i Roskilde, er du velkommen til at kontakte os på telefon 33601200 eller via formularen her.

Club Manager: Anders Nygaard

sådan kører vi i Roskilde

Vi er et forretningsnetværk - ikke en cykelklub.

Virtu Business Club er, som navnet antyder, et forretningsnetværk. Det vil også sige, at vi ikke er en cykelklub, hvor det primære fokus er struktureret træning og blodsmag i munden. Det betyder selvfølgelig ikke, at cykelaspektet er nedprioriteret – tværtimod er den en vigtig del og en fælles interesse for alle vores medlemmer.

På vores rides kører vi i et tempo, så der også er luft til at netværke. Vi skal dog også have sved på panden -og ikke mindst have det skægt. Derfor er der altid indlagt små træningslege eller væddeløb, så alle uanset niveau får lidt træning ud af turen.

Du skal derfor ikke være bekymret for, om du kan følge med. Vi har medlemmer på alle niveauer, og vores ture er sammensat, så alle kommer med hjem – og alle kan få ømme ben, hvis de har lyst til det!

Kravene for at deltage i vores Virtu Rides er, at du møder op på en landevejscykel, og at du har erfaring med at køre med andre. Derudover er cykelhjelm selvfølgelig påkrævet.

De bedste hilsner
Anders Nygaard, Business Club manager

Kurv Vare fjernet. Fortryd
  • Ingen produkter i kurven.