Virtu business club

Roskilde

ROSKILDE

LOKALT FORRETNINGSNETVÆRK MED NATIONALE MULIGHEDER

Virtu Business Club i Roskilde er en af vores nye netværksgrupper, der er startet op i 2018. Gruppen vokser hele tiden, og vi oplever et stærk engagement fra medlemmerne i Roskilde.

Kalenderen er fyldt med netværksarrangementer med og uden cykel. Foredrag, motionsløb, VIP-events, virksomhedsbesøg og meget mere. Som medlem i Roskilde får du tilmed adgang til alle events i København.

Virtu Business Club er netværk før cykling. Målet for os alle er, at det skal give en forretningsmæssig værdi at være med, og så er cyklingen, motionen og de store oplevelser en bonus.

I sommerhalvåret er der ugentlige netværkscykelture. Inden afgang netværker vi over en god kop kaffe.  Læs mere om cykelturene nedenfor.

Som medlem har du mulighed for at byde ind som vært for en netværkscykeltur eller et andet arrangement, så du kan vise din virksomhed frem.

VÆR VORES GÆST.

Ønsker du yderligere information om netværket i Roskilde, eller vil du med på en uforpligtende prøvetur, er du velkommen til at kontakte os på telefon 33601200 eller via formularen her.

Club Manager: Anders Nygaard

sådan kører vi i Roskilde

Vi er et forretningsnetværk - ikke en cykelklub.

Virtu Business Club er, som navnet antyder, et forretningsnetværk. Derfor foregår vores ugentlige cykelture ikke som i en cykelklub.

Netværk er det primære, og den fælles interesse for cykling er et perfekt fundament for at opbygge og vedligeholde relationer.

På cykelturene har fundet et format, hvor alle uanset niveau får noget ud af det. Lege og øvelser undervejs giver dig nemlig mulighed for at komme hjem med både smil på læben og ømme ben, selvom gennemsnitsfarten ikke nødvendigvis er den højeste – der skal jo også være luft til at netværke på “transport-stykkerne”. Vi cykler ca. 50 km. hver gang.

At der er niveauforskel i gruppen er ingen ulempe – faktisk har det givet anledning til flere sjove lege, hvor alle har presset sig selv og hinanden og derved fået god træning ud af det – og ikke mindst noget at grine af og tale om.

Du skal derfor ikke være bange for, at det får hverken for hurtigt eller langsomt – og hvis du alligevel er i tvivl, så kontakt os endelig og få svar på dine spørgmål eller aftal en uforpligtende prøvetur.

Kravene for at deltage i vores Virtu Rides er, at du møder op på en landevejscykel, og at du har prøvet at køre i en gruppe. Derudover er cykelhjelm selvfølgelig påkrævet.

De bedste hilsner
Anders Nygaard, Business Club manager

Kurv Vare fjernet. Fortryd
  • Ingen produkter i kurven.