ROSKILDE

LOKALT FORRETNINGSNETVÆRK MED NATIONALE MULIGHEDER

Virtu Business Club er et virksomhedsnetværk i Roskilde og er en af vores nye netværksgrupper, der er startet op i 2018. Vores netværksgruppe vokser hele tiden, og vi oplever et stærk engagement fra medlemmerne i Roskilde.

Kalenderen er fyldt med netværksarrangementer med og uden cykel. Foredrag, motionsløb, VIP-events, virksomhedsbesøg og meget mere. Som medlem i Roskilde får du tilmed adgang til alle events i København.

Virtu Business Club er netværk før cykling. Målet for os alle er, at det skal give en forretningsmæssig værdi at være med, og så er cyklingen, motionen og de store oplevelser en bonus.

I sommerhalvåret er der ugentlige netværkscykelture. Inden afgang netværker vi over en god kop kaffe.  Læs mere om cykelturene nedenfor.

Som medlem har du mulighed for at byde ind som vært for en netværkscykeltur eller et andet arrangement, så du kan vise din virksomhed frem.

VÆR VORES GÆST.

Ønsker du yderligere information om vores erhvervsnetværk i Roskilde, eller vil du med på en uforpligtende prøvetur, er du velkommen til at kontakte os på telefon 33601200 eller via formularen her.

Club Manager: Anders Nygaard

Teamet i Roskilde

ANDERS NYGAARD

Event Manager og Club Manager Roskilde

BRIAN VANDBORG

Club Manager København

BRIAN NYGAARD VINJEBO

Sales Manager