GRUS, GRAPPA OG CYKELLØB I TOSCANA

Strade Bianche

STRADE BIANCHE

VIRTU BUSINESS CLUB

De hvide veje, chianti’s bakker og en spektaktulær afslutning i Sienas gader er centrale elementer i cykelløbet Strade Bianche. Måske af samme årsag har det på rekord tid skrevet sig ind i løbskalenderen som en ny-klassiker hvor flere af profilerne stiller til start. Vi har iår sammensat et program til denne cykelfest hvor vi skal “snuse” til dele af ruten – se profferne komme i mål på Piazza del Campo og ikke mindst gøre kunsten efter til Gran Fondo løbet.  Rundt om det har vi arrangeret et par gode dage i terrænet med smukke ruter, lokale spisesteder og selvfølgelig et par kaffe stops undervejs. På denne tur deltager bl.a. Brian Vandborg som gæste-guide. Brian kørte løbet i 2013 hvor to af hans holdkammerater blev nummer 1 og 2, så mon ikke der kommer et par insider-tips ved aftenbordet.

Gran Fondo ruten tilbyder to distancer

129,8 Km – Dislivello totale 1350 m
77 Km – Dislivello totale 950 m

OMRÅDET

Området omkring Siena er et fantastisk cykelterræn med bløde bakker og er især kendt for de hvide grusveje som hvert år optræder som elementer i cykelløbet.

ET PITSTOP PÅ RUTEN

Vi har udvalgt lokale spisesteder på ruterne, ligesom vi også spiser ude hver aften på autenstisk spisesteder.

HOTELLET

Vi har vores base indenfor bymuren i Siena hvilket giver os et perfekt udgangspunkt for løbet. Hotellet er hyggeligt med historiske refferencer og er iøvrigt drevet af samme familie de sidste 70 år.

PROGRAMMET FOR STRADE BIANCHE

Fredag 2. Marts 2018

Vi ankommer om eftermiddagen hvor der vil være en sen frokost. Når alle har tjekket ind ruller vi en tur i bakkerne. Til aften har vi booket en restaurant i Siena hvor Brian Vandborg fortæller om sine løbs erfaringer fra det år han kørte.

Lørdag 3. Marts 2018

Efter morgenmad ruller vi en tur på et par timer, herefter skal vi se afslutningen på løbet på Piazza del Campo, først kommer kvinderne i mål hvor vi skal følge Team Virtu og herefter kommer herrene. Vi har booket bord om aftenen og måske får vi et par profiler fra dagens løb på besøg.

Søndag 4. Marts 2018

Idag skal vi ud at prøve kræfter med ruten. Ruten er den samme som kvinderne kørte dagen før . Der vil være to distancer og her kommer vi med mere information så snart ruterne er offentligjort. Søndag aften skal vi fejre løbet – her vil være et par præmier til ryttere i gruppen.

Mandag 5. Marts 2018

Vi rejser hjem tidligt mandag og rammer københavn kl. 14.10