Business Club rejse til

Toscana

Oplev det smukke kuperede landskab i

Toscana

Årets forårs netværkstur fra Billund går til Toscana

På Virtu Business Clubs netværksture har vi fokus på, at du som deltager får udvidet dit faglige netværk, og etableret gode relationer med de øvrige deltagere. Vi bruger også tid på netværksaktiviteter mellem cykeloplevelserne og aftensmaden.

Lucca har gennem mange år været de danske cykelrytteres foretrukne tilholdssted. Også Bjarne Riis har gennem mange år boet og trænet i Lucca, og vi trækker selvfølgelig på hans detaljerede kendskab til området sammen med Brian Vandborg, der ligeledes har boet i Lucca under sin karriere.

Toscanaområdet er kendt for sin smukke natur, flotte stigninger og små hyggelige landsbyer med gode cafeer og restauranter. Der er mange små oaser, som vi møder undervejs, og selvfølgelig gør stop ved. Vi skal helt sikkert også forbi Monte Serra, som de professionelle cykelryttere måler dagsformen på. Kombinationen og mulighederne for at udfordre sig selv på bjergene, og samtidig kunne finde godt fladt terræn, gør turen ideel for alle, uanset ambitionsniveau

Afrejse

01-05 maj / Billund

FAGLIGT TEMA: TEAMWORK

Vores faglige tema på netværksturen er teamwork

Samarbejde er i enhver organisation afgørende for opnåelse af de ønskede resultater og lederteams rollemodellen for hvordan resten af organisationen samarbejder. På netværksturen, arbejder vi med de 5 vigtigste elementer i det stærke team – og du kan være med uanset om du lige nu er i et team eller ej.

Det faglige indhold præsenteres af Steen Broen, der selv har mange erfaringer med teamwork, blandt andet gennem sit virke på ekspeditioner og ved Slædepatruljen Sirius, hvor han startede i 1991 og stadig er aktiv. Desuden gennem sit professionelle virke, hvor han gennem mere end 18 år, har arbejdet med ledelse, teams og styrkelse af samarbejdsrelationer.