skræddersy jeres eget

virksomhedsforløb

Muligheder med
Virtu Cycling

Vi tilbyder jeres virksomhed et skræddersyet forløb, der passer til jeres ambitioner og muligheder. Budget, varighed og indhold afstemmes, og en plan for hele forløbet udvikles før opstart.

Ofte består et forløb af træning, workshops og en finale, som kan være en udlandstur eller et dansk motionsløb. Nedenfor har vi listet nogle af de muligheder vi har i standardpaletten op, men har I specielle ønsker, så hører vi gerne om dem…

HVORFOR OS?

Med rødderne godt plantet i cykelsporten er vi en organisation af topmotiverede og passionerede medarbejdere. Vi brænder for cykelsporten, kulturen og at bringe vores kunder/gæster og ligesindede tættere på cykelkulturen og en sund livsstil. Vores team spænder bredt fra tidligere professionelle cykelryttere med klassiker- og Grand Tour-erfaring i bagagen til designere, logistik- og kommunikationsfolk. Alle med et fælles mål om at levere et professionelt og unikt produkt.

Foredrag og inspiration

Book Bjarne Riis, Jens Voigt eller en tredje profil fra cyklingens verden til et inspirerende foredrag som en del af jeres forløb.

Villa Pacini

Afslut et forløb med dine kunder og kollegaer i vores lækre villa Pacini i Lucca.

Udlandsrejser

Sammen med Virtu Travel kan vi tilbyde mange unikke destinationer i Sydeuropa.

Dagsarrangementer

Sammensæt en spændende dag med cykling som omdrejningspunkt, der er masser af muligheder.

Kør med stjernerne

Vi har tilgang til næsten alle de nuværende og tidligere proffer, så ønsker I inspiration eller røverhistorier...

Service Course

Lær at servicere jeres cykler professionelt evt. med et service course af Bjarne Riis mangeårige chef mekaniker Christophe Desimpelaere.

Chasing Cancellara

stark

Kontakt os for en uforpligtende dialog

om hvordan vi kan sammensætte et skræddersyet forløb til jeres virksomhed.