NETVÆRK FOR CYKLENDE ERHVERVSKVINDER

VIRTU FEMME

VIRTU BUSINESS CLUB

FEMME

Virtu Femme er Virtu Business Clubs nye netværk for cyklende erhvervskvinder. Netværket bliver naturligvis en del af Virtu Business Club, men det får også sin egne arrangementer og særlige Virtu Femme Rides.

Hos Virtu Business Club oplever vi, at interessen for motionscykling også er stigende blandt kvindelige erhvervsfolk.

Udover at komme i form og opleve glæden ved at være ude i naturen er motionscykling også en fantastisk måde at netværke på. Og den mulighed vil vi gerne kunne tilbyde danske erhvervskvinder.

I dag består størstedelen af vores netværk af mænd, men flere og flere kvinder melder sig ind i Virtu Business Club, og det har inspireret os til at skabe Virtu Femme som et supplement.

Bedre dynamik i netværket!

Af Bjarne Riis

“Siden vi overtog vores kvindelige cykelhold, har det været vigtigt for mig også at understøtte den gode udvikling med, at flere og flere kvinder kaster kærligheden på cykling. Den tanke gælder selvfølgelig også for vores Business Clubs, hvor vi meget gerne vil have mange flere kvinder med.

Jeg tror på, at det skaber en bedre dynamik i netværket, og netværksmulighederne bliver bedre for alle medlemmer. Det er jo på ingen måde repræsentativt for hverken motionscykling generelt, eller erhvervsfolk især, at under 10% af vores medlemmer er kvinder. Det vil vi gerne lave om på”, siger Bjarne Riis om satsningen

Når vi taler med vores nuværende kvindelige medlemmer, så peger de også på, at et ”netværk i netværket” er den rigtige vej at gå for at sikre, at flere kvinder vil være med i Virtu Business Club. Melder du dig som kvinde ind i Virtu Business Club, bliver du automatisk en del af Virtu Femme og vil få tilbud om at deltage i de specielle Virtu Femme-arrangementer.

Udover de særlige netværksarrangementer tilbyder vi også Virtu Rides specielt for kvinder, og vi kan gennem vores professionelle kvindelige World Tour-hold tilbyde foredrag og inspiration fra nogle af de hurtigste kvinder i verden på cykel.

Som en del af Virtu Business Club handler Virtu Femme dog mere om viden, business og netværk end om fart, watt og lange træningsture. Virtu Femme lanceres med fokus på inspiration, motivation, relationer, vidensdeling, oplevelser, rejser og bundlinje.

Alt sammen i selskab med andre erhvervskvinder i Virtu Femme og med andre erhvervsfolk i Virtu Business Club.

Kurv Vare fjernet. Fortryd
  • Ingen produkter i kurven.