Branding, nye kunder og leverandører

Virtu Link

Hvad vil du med dit medlemskab?

Der er mange årsager til at være med i Virtu Business Club.

Ud over det professionelle netværk, inspirationen fra de mange foredrag og events, er det vigtigt for de fleste, at have et online værktøj, som kan matche dig og din virksomhed med relevante medlemmer eller potentielle kunder og leverandører.

Derfor har vi skabt VIRTU LINK, en dynamisk medlemsoversigt, hvor du kan brande din virksomhed overfor andre medlemmer, angive søgeord, som gør at andre kan finde dig og naturligvis selv lede efter personer, kompetencer eller udbydere af netop den service, du efterspørger her og nu.

(eksempel på søgning)

Man kan søge lokalt, i det netværk man tilhører eller i hele landet, finde kontaktoplysninger og læse om personen samt den virksomhed, der repræsenteres.

I løbet af 2018 har mere end 60% af Virtu Business Clubs medlemmer fået nye kunder eller leverandører fra netværket. Læs mere om vores nøgletal og om hvad vores medlemmer har fået ud af deres medlemskab.

SE NØGLETAL FRA VORES MEDLEMSSURVEY AUGUST 2018

Man får 1 års eksponering og adgang til Virtu Link i et medlemskab sammen med de mange events, virksomhedsbesøg og Virtu Rides.

(eksempel på medlemsprofil)