Virtu Rides

Formen, friheden og fælleskabet

En gang om ugen, fra april til september, mødes vi til Virtu rides på landevejen.

På Virtu rides får du muligheden for at netværke på cyklen med ligesindede virksomhedsledere. Du behøver ikke være supermotionist for at være med. Virtu Business Club er et forretningsnetværk med rig mulighed for at skabe relationer og snakke under turen. Den lokale Business Club Manager og Virtu ambassadørerne (frivillige Virtu guider), planlægger turene og fordeler deltagerne efter niveau, så alle får rig mulighed for at netværke og få sved på panden.

Som deltager på et Virtu ride forventer vi, at du er opmærksom på de øvrige deltagere og cykler med respekt for den øvrige trafik og følger anvisningerne fra Virtu Business Club Managers og ambassadører. Du kan til gengæld forvente en veltilrettelagt tur med engagerede turledere og fokus på netværk.

 

Et Virtu ride er ca. 2 timer, hvor der kan være indlagte sektioner som udfordrer de individuelle forskelligheder. Det kan også ske i form at niveauopdelte grupper på dele af turen.

Rammerne omkring et Virtu ride er vigtige. Derfor vil du altid få muligheden for at få kaffe og netværke med de øvrige deltagere enten før eller efter turen.

Du medbringer din egen landevejscykel og cykelhjelm er selvfølgelig påkrævet. Er du ikke så erfaren på landevejen eller i at cykle i grupper, sørger vi for at du bliver det hurtigt.