Virtu Rides

Formen, friheden og fælleskabet

En gang om uges, fra april til september, mødes vi til træning og networking på cyklen, sammen med vores club managers og ambassadører.

Vi kører ikke som en cykelklub, hvor det primært handler om struktureret træning og stor fysisk udfordring. Vi er et forretningsnetværk og ikke en cykelklub, men naturligvis har vi stadig stor fokus på cykling. Det er vores fælles interesse, og en passion for mange af vores medlemmer.

Vi forsøger altid at være så rummelige som muligt og køre i et tempo, hvor alle kan være med.  Hovedparten af vores medlemmer er komfortable med en fart på omkring 28 km/t, når vi ligger i en gruppe.

Vi napper også en bakkespurt og et skiltesprint ind imellem, og kan heller ikke frasige os lidt forhjulslir, så du skal nok få pulsen op.

Før, under og efter vores Virtu Rides er der fokus på networking og fællesskabet med lækker forplejning og fine rammer. Det vil altid have vores primære fokus. Det er både formen, friheden og fælleskabet vi dyrker.

Kravene for at deltage i vores Virtu Rides er, at du møder op på en landevejscykel og har erfaring med at køre sammen med andre. Desuden er cykelhjelm selvfølgelig påkrævet.